Emiel Heirwegh grondverzet

Opritten en Terrassen

Emiel Heirwegh kan voor u opritten en terrassen aanleggen. Maar ook een complete parking is voor ons geen probleem. Particulieren en bedrijven en instellingen kunnen ons inschakelen voor een vakkundige aanleg van allerlei bestratingen. Hiervoor hebben wij de beschikking over talrijke soorten steen. Wij werken graag met natuursteen, omdat deze in miljoenen jaren door de natuur is gevormd tot een uniek, vaak grillig product.

Een goede fundering voor (sier)bestrating is bepalend voor de duurzaamheid van de bestrating. Emiel Heirwegh heeft hierin een ruime ervaring. Wij maken gebruik van de beste materialen om zo problemen te voorkomen. Een niet juist aangebrachte bestrating is een slechte keuze! Kiest u daarom voor een professioneel bedrijf, wat over de juiste vakkennis beschikt en altijd zorgvuldig te werk gaat. Emiel Heirwegh voldoet aan al deze voorwaarden en levert u topkwaliteit tegen een goede prijs. Bij ons zult u niet meemaken dat onder invloed van weersomstandigheden de (sier)bestrating verzakt.

Steensoorten voor uw terras

De steensoorten die wij gebruiken geven uw terras of oprit een bijzonder effect. Graniet is een veelgevraagde steensoort die wij graag toepassen. Graniet is een duurzame en degelijke steensoort, die in talrijke kleuren verkrijgbaar is. Ook blauwe hardsteen is een bijzonder natuurproduct, wat uw terras zal verfraaien. Blauwe hardsteen heeft een blauwgrijze kleur. De samenstelling is ontstaan door een hoeveelheid resten van diertjes met een kalkskelet die in zee leven. Toen deze op de bodem belanden ontstond de blauwe hardsteenlaag. De kleur is afhankelijk van de hoeveelheid verspreide plantaardige resten (koolstof).

Voor het aanleggen van grotere oppervlakten als parkings maken wij gebruik van klinkers of straatstenen, die wij in elk gewenst patroon kunnen leggen. Met behulp van een trilplaat worden de stenen goed aangestampt, waardoor een degelijke en duurzame bestrating wordt bereikt. Gaat u voor vakmanschap en goede nazorg? Dan bent u bij Emiel Heirwegh aan het juiste adres. Kwaliteit is onze beste reclame, Wij hebben in de tijd van ons bestaan talloze (sier)bestratingen aangelegd in heel België, met zeer goede resultaten. Hierdoor hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd. Door onze betrouwbaarheid en professionaliteit zijn wij voor u de aangewezen partij om uw (sier)bestratingen te verzorgen. Informeert u naar de mogelijkheden per telefoon of per e-mail. Wij begroeten u graag als nieuwe klant!

Snel contact met ons?

Afbraakwerkzaamheden

Klaar om een afspraak te maken?

Vul het contact formulier in!

Search