Emiel Heirwegh grondverzet

Grondwerkzaamheden - Stekene

Emiel Heirwegh voert vakkundig grondwerk uit, waarbij wij de hoogste maatstaven op het gebied van kwaliteit en service hanteren. Grondwerk heeft vele facetten, waarvoor vaak goede specialistische kennis en de inzet van goed materiaal gewenst is. In beide gevallen bent u bij Emiel Heirwegh in Stekene aan het goede adres. In de tijd van ons bestaan hebben wij een breed scala aan werkzaamheden opgenomen in ons dienstenpakket.

Voor zowel particulieren en bedrijven verzorgen wij met veel enthousiasme het grondwerk. Voor grondwerk en afbraakwerk hebben wij de beschikking over 7 kranen. Qua capaciteit variëren deze van 2,5 ton tot 40 ton, zodat voor elk project wel een juiste kraan inzetbaar is. Daarnaast hebben wij de beschikking over bulldozers en graafmachines. Ook zeer geavanceerde apparatuur hebben wij in ons bezit. Met een laser gestuurde machine kunnen wij terreinen fijn nivelleren. Hierbij wordt een nauwkeurigheid bereikt van 2 mm.

Grondverzet

Tot het grondwerk wat wij uitvoeren behoort grondverzet, wij voeren grond af en aan met onze eigen vrachtwagens. Tot het grondwerk behoren de volgende werkzaamheden, die wij vakbekwaam en met grote precisie voor u kunnen uitvoeren:

  • Het aanleggen en nivelleren van hoven
  • Het uitgraven van ruimtes voor funderingen en kelders
  • De aanleg van rioleringen
  • Vijvers in alle gewenste afmetingen worden met behulp van ons materieel uitgegraven
  • Ook voor het uitgraven van sloten beschikken wij over voldoende capaciteit

Voorbereidingen bouwnijverheid

Emiel Heirwegh is een gevestigde naam in België. Wij zijn werkzaam voor particulieren en zorgen voor de voorbereiding van de bouw in de bouwnijverheid. Ontgraven en grondverzet zijn onze kerntaken. Ook kunnen wij grond, grind en zand aanleveren. Wij zijn werkzaam in de grond- weg- en waterbouw.

Voor het bouwrijp maken van grond zijn wij de aangewezen partij. Door een ruime ervaring en inzet van goed onderhouden en krachtig materieel kunnen wij goed voortmaken. Hierdoor vordert een project vlot en kan snel met de bouw begonnen worden. Hierdoor kan een kostenbesparing voor de opdrachtgever worden bereikt. Wilt u dus verzekerd zijn van een professionele aanpak van uw grondwerk en daar niet de hoofdprijs voor hoeven te betalen, dan is Emiel Heirwegh voor u een logische keuze.

Kleine of grote projecten, op alles passen wij maatwerk toe. Wij luisteren goed naar de wensen en stemmen daar een duidelijk en effectief plan van aanpak op af. Uw project is voor ons altijd een uitdaging. Geen enkel project is uiteraard hetzelfde, wij zijn zeer creatief en denken niet in onmogelijkheden, maar uitsluitend in oplossingen. Daagt u ons gerust uit! Veel is mogelijk en bespreekbaar. Om daar achter te komen kunt u ons het beste contacteren per telefoon of e-mailen. Wij zijn u graag van dienst.

Snel contact met ons?

Afbraakwerkzaamheden

Klaar om een afspraak te maken?

Vul het contact formulier in!

Search