Emiel Heirwegh grondverzet

Afbraakwerkzaamheden

Emiel Heirwegh heeft zich onder andere gespecialiseerd in afbraakwerk.

Tot de door ons te slopen objecten behoren garages, huizen en zelfs complete fabriekshallen.

Alle objecten van beton, hout en metaal komen in aanmerking voor afbraakwerk door Emiel Heirwegh. Voor alle werkzaamheden beschikken wij over eigen zwaar materieel. Met kranen en rupsgravers kunnen wij hoogtes van 20 meter aan om objecten te slopen.

Afbraakwerk levert vaak risico's op. Emiel Heirwegh is goed op de hoogte van wettige regelingen en neemt alle veiligheidsvoorzieningen in acht om letsel of schade te voorkomen. U bent verzekerd van een zorgvuldige aanpak van uw project, klein of groot.

Bij onze werkzaamheden op het gebied van sloopwerk kunt u ons onder andere inschakelen voor de volgende taken:

  • Met ons zwaar materieel kunnen wij alle funderingen verwijderen, the sky is the limit, er geldt geen beperking aan de grootte van de te slopen funderingen

  • Ook voor het afbreken en verwijderen van kelders kunt u ons inschakelen

  • Het wegbreken van rioleringen en het afvoeren van de materialen verzorgen wij effectief

  • Het neerhalen van schoorstenen, hierbij geldt wel een beperking, om goed te kunnen werken geldt een beperking van maximaal 20 meter hoog, hoger reiken onze kranen niet

Asbestwerkzaamheden

Naast deze afbraakwerken hebben wij ons gespecialiseerd in het bestrijden van een beruchte sluipmoordenaar. Wij beschikken over de kwalificaties om asbest op veilige en verantwoorde wijze te verwijderen. Dit is een secuur werk, wat alleen uitgevoerd mag worden door goed opgeleide medewerkers. Ook is hiervoor speciaal materieel nodig.

Wilt u uw asbest verwijderd hebben op een zorgvuldige manier, dan is Emiel Heirwegh de juiste keuze. Heeft u bedenkingen of er zich asbest bevindt in of rond een pand? Wij voeren graag een inspectie voor u uit. Bij het inderdaad aantreffen van asbest treffen wij de noodzakelijke voorbereidingen en gaan over tot een zorgvuldige asbest sanering.

Wilt u als particulier of bedrijf een object gesloopt hebben en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van afbraakwerk? Contacteert u ons dan per telefoon of per e-mail.

Klanttevredenheid en servicegerichtheid staan hoog in het vaandel bij Emiel Heirwegh. Wij leveren u graag het bewijs. Legt u ons uw project voor en wij zullen u verrassen met een vrijblijvende, aantrekkelijke offerte. Wij zijn u graag van dienst.

Snel contact met ons?

Afbraakwerkzaamheden

Klaar om een afspraak te maken?

Vul het contact formulier in!

Search